Annettes gæstebog

Hej alle! Skriv en hilsen til mig her! Eller skriv også til annettetrollegaard@gmail.com, så er du sikker på jeg ser din hilsen
Kh Annette

Email 01-02-2010

Søster Tine

Hej Annette det er en rigtig flot hjemmeside i har fået lavet. Knus Tine.

Email Hjemmeside 26-11-2009

Maria

Hvor er det nogle super fede klips du har lagt ind. Det lyder virkelig godt :D

Har du været med i Allstars? På hvilket hold var det?

Glædelig JUL

Email 09-10-2009

Peter

Hej Skat det er da nogle lækre billeder du har af mig her på din side... vi ses lige om lidt
Knus Peter din søde kæreste

Email 17-04-2009

aminata

hej Anette jeg er pisse stolt af dig og din gruppe i Allstars håber i kommer videre hepper på jer knuzz ami

Email 02-03-2009

Tina Nielsen

Hej Annette.
Jeg skriver til dig her for at min kæreste ikke skulle kunne høre, hvis jeg ringede til dig. Jeg skal giftes til august, og vil rigtig gerne kunne synge en sang for min kæreste til vores bryllup. Jeg er helt begynder. Jeg synger kun når jeg er alene til sange i radio eller i badet. Så derfor vil det være en stor overraskelse, hvis jeg sang til vores bryllup. Kan du hjælpe?
Håbefulde hilsner
Tina Nielsen

Email Hjemmeside 24-02-2008

Bruno Andersen

Gennem surfen på andre hjemmesider fandt jeg din flotte side. Tak for kigget s

v.h Bruno Andersen

Email 03-02-2008

Brit

Hej Anette

Jeg er en 21 årig studerende der har gået til kor i mange år, jeg vil gerne blive bedre til at synge og leder derfor efter en sanglærer.

Er det muligt at få tilsendt dine priser på mail?

Mvh Brit

Email 10-11-2007

Mette

Hej Anette!
Jeg faldt lige over din side, da jeg kiggede efter sanglærere udlært af sadolin. Vil gerne i gang med at synge igen nemlig, har lige haft nogle ud og se verden år, og har i den tid droppet alt der hedder seriøs musik. Men så sidder jeg her og savner det, og vil gerne i gang igen.
Ja så hele den fortælling skulle lede hen på om hvad sangundervisning koster hos dig, og om man kan aftale at komme hos dig evt engang hver anden uge, hvis du ikke har et for travlt lagt skema.
Skriv meget gerne tilbage på min mail!
Venligst Mette

Email 28-07-2007

Lea

Hej Annette

Jeg sad lige og surfede lidt rundt på netttet, og så så jeg lige din side.
Jeg synes den er virkelig fin.
Men egentlig ville jeg bare lige skrive for at sige, at jeg glæder mig helt vildt meget til at vi starter igen.
Jeg ville også lige høre om det var mulligt om du kunne sende akkoderne til min sang hjem til mig? Jeg vil nemlig gerne bruge dem når jeg skal til optagelses prøve ved Shanghai Akademiet:)

Knus Les

Email 22-07-2007

Judi Georgi

Hej Annette.
Jeg kan se at der er en anden mor der har forespurgt på sangundervisning af børn. Jeg har også en datter på 12, som er gået til solo sangundervisning i 2 år. Hun har givet udtryk for at ville skifte underviser. Underviser du børn og hvad koster det?
Med venlig hilsen Judi

Email 09-07-2007

Didde

Hej Anette.:)

Jeg har nu sat og kigget rundt på adskilllige kor og undervisere i sang, men er hele tiden faldet tilbage på dit. Især funky friends synes jeg lyder rigtig sjovt, men er i tvivl om om jeg er for ung. Jeg er 17 og har en del sangerfaring og er lige gået ud af Rønde Efterskole, hvor jeg lovede min sanglærer ikke at stoppe med at synge. Så jeg vil høre om du kan hjælpe mig med at overholde dette?
Jeg er bare meget i tvivl om hvad jeg skal vælge og om jeg er dygtig nok til din undervisning.
Er funky friends noget for mig eller kan du anbefale noget andet?
og hvad er en ca. pris for din soloundervisning?

Mange venlige hilsener Didde

Email 27-06-2007

Birthe Hougaard-Andersen

Hej Annette

Jeg er ved at skrive speciale om musik som teambuilding og udvikling i erhvervslivet. Din hjemmeside indgår i mine undersøgelser af emnet og den er meget interessant og flot. Husk at rette: Teambilding via musikkens universielle sprog til: Teambuilding via musikkens universelle sprog. Tak for spændende læsning af din hjemmeside.

Med venlig hilsen

Birthe

Email 26-06-2007

Jannie

Hej Annette Faldt tilfældigt over din hjemmeside da jeg surfede rundt på nettet. Lang tid siden må man sige. Håber i begge har det rigtig godt. Jeg har det super her i Odense, travlt, men ellers rigtig godt ;-) Hils Peter og ha en god sommer. Kh. Jannie Jepsen

Email 15-07-2006

Pernille Nørskov

Hej Annette!

Tak for din mail :-). Har været inde og kigge mig lidt omkring på de forskellige links du sendte... ja, du overrasker jo gang på gang ;-)!

Savner sangen, ja går ofte og synger derhjemme og er i gang med at skaffe mig et karaokeanlæg. Vil så gerne gøre noget ved det... især efter min - synes jeg selv - katastrofale optræden på XL karaokebar for nylig med en alt for svær Madonna sang...! Mit problem er jo - som bekendt... - den kære tålmodighed, men bare rolig, jeg har endnu ikke opgivet håbet og troen på at jeg nok skal "blive til noget" :-)!

Tak for nogle gode timer i foråret med sjove ansigtsudtryk (især dine, når du trak vejret hurtigt ind og så "overrasket" ud - det morer Lene og jeg os stadig over ;-) og timerne, hvor vi råbte "Ole" og "Erik" *griner*.

Håber du har det godt, dukker snart op til et af dine arrangementer/optrædener - senest til festugen, det står vi helt sikkert klar helt oppe foran :-).

Knus fra Pernille

Email Hjemmeside 24-06-2006

Sanne

Hejsa Annette :)
Superfin hjemmeside du har fået stablet på benene her!
Jeg håber snart du kan finde min indre sanglærke frem....hvis der er en hehe. Er ihverrtfald superglad for at gå til sang hos dig :)
sommerhilsener
Sanne

Seneste kommentarer

17.07 | 14:11

Hej Annette.
Undskyld jeg endnu ikke har fået kontaktet dig.
Vi snakkes ved snarest.❤️

20.03 | 14:49

Hej Annette
Jeg hedder Kim, og har sunget og spillet i band i mange år. Jeg elsker at synge, men jeg mangler utvivlsomt en del teknik især på de høje/lyse toner. Kan du hjælpe med det? Vh Kim

04.03 | 22:38

Hej Tilly.
Tak for din besked. Det vil jeg da gerne.
Skriv en SMS el. Ring på 28701555.
Vh Annette

04.03 | 21:54

Hej Annette . Jeg har en datter på 4.5 år . Som elsker at sygeeeee . Er det noget du også arbejder med ? Tænker noget privat undervisning .

Del siden